Parere
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Parere
Dupa cum arata forumul asta, este cam parasit. Cred ca de acum poate fi inchis. Nu am nici cea mai vaga idee ce am putea face pentru a redeschide si pentru a repopula acest forum.... Din pacate, cam asta este singura solutie. Ar fi o modalitate de a reface forumul de la 0, dar asta inseamna o alta munca dificila, sau sa facem EXTREM DE MULTA RECLAMA, ceea ce este iar dificil in stadiul in care suntem.
+eG.GamersZone- Administrator
- Numarul mesajelor : 361
WarN :
Puncte Castigate :
Verifica-ti Cunostintele (PUNCTE) :
Data de inscriere : 29/11/2008
Re: Parere
corect, dar nici nu suntem prea multi ca sa zici ca fiecare poate sa faca cate ceva pentru a aduce populatia inapoi. Si chiar daca o aducem inapoi si ne marim nr de useri, daca nu se posteaza este in zadar. Noi avem si asa destui useri, dar uitativa, sunt care nu intra pe forum cu lunile si ne intrebam de ce nu avem activitate...
Vreti sa facem ceva cum trebuie? Haideti sa aducem useri care sa faca activitate si sa dam ranguri celor mai buni si celor cu activitatea mai multa. Daca facem asta, totul o sa fie ok.
Eu si cu ink vreo cativa baietzi lucram la jocul de care am vorbit acum cateva luni (vPokemon) doar ca il modificam in mare parte. Cand o sa fie gata, o sa facem si noi reclama forumului si facem parteneriat. Deci, o sa trimit useri si pe forum. Acum, ca sa pot trimite si eu useri de acolo ar trebui sa avem si versiunea forumului in Engleza, cum au cei de pe hackspace, pentru ca eu o sa am useri din toata lumea, nu doar din romania si ganditiva ca romana este o limba necunoscuta pt fffff multi oameni. Deci va trebui sa creeam si o versiune in engleza.
Vreti sa facem ceva cum trebuie? Haideti sa aducem useri care sa faca activitate si sa dam ranguri celor mai buni si celor cu activitatea mai multa. Daca facem asta, totul o sa fie ok.
Eu si cu ink vreo cativa baietzi lucram la jocul de care am vorbit acum cateva luni (vPokemon) doar ca il modificam in mare parte. Cand o sa fie gata, o sa facem si noi reclama forumului si facem parteneriat. Deci, o sa trimit useri si pe forum. Acum, ca sa pot trimite si eu useri de acolo ar trebui sa avem si versiunea forumului in Engleza, cum au cei de pe hackspace, pentru ca eu o sa am useri din toata lumea, nu doar din romania si ganditiva ca romana este o limba necunoscuta pt fffff multi oameni. Deci va trebui sa creeam si o versiune in engleza.
WarN :
Puncte Castigate :
Re: Parere
o sa vorbim cu el, dar oricum trebuie facuta reclama si in alte parti...
WarN :
Puncte Castigate :
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum