SOTW 9
4 participan?i
EvoGfx :: Competitii :: SOTW
Pagina 1 din 1
Re: SOTW 9
wow. primul stock este misto. Mult succes tuturor la acest sotw!
+eG.GamersZone- Administrator
- Numarul mesajelor : 361
WarN :
Puncte Castigate :
Verifica-ti Cunostintele (PUNCTE) :
Data de inscriere : 29/11/2008
vote 1.. pe a doua lucrare scrie warsn sotw ! nu cred ca trebuia asa
VorTeX- Level 1
- Numarul mesajelor : 62
WarN :
Puncte Castigate :
Data de inscriere : 13/09/2008
Vote 1.
P.S. Era lucrarea mea aia, m-am declarat descalificat, m-am grabit si am uitat sa schimb textul,
A gresii e omeneste, important e sa stii sa recunosti o greseala si sa suporti consecintele.
P.S. Era lucrarea mea aia, m-am declarat descalificat, m-am grabit si am uitat sa schimb textul,
A gresii e omeneste, important e sa stii sa recunosti o greseala si sa suporti consecintele.
as vota 2, dar scrisul strica tot. Deci vot 1.
+eG.GamersZone- Administrator
- Numarul mesajelor : 361
WarN :
Puncte Castigate :
Data de inscriere : 29/11/2008
Prin urmare
Locul 1, cu 4 voturi lucrarea numarul 1 care este facuta de Th3 k1deR si primeste 10 puncte.
Locul 2, cu 0 voturi lucrarea numarul 3 care este facuta de VorTeX si primeste 5 puncte.
Felicitari tuturor participantilor!
Un timp nu voi mai organuza SOTW deoarece este bataie de joc, va inteleg ca nu stiti ps si nu participati, dar daca nici sa votati nu sunteti in stare...din atatia useri au votat doar 4 dintre care 1 sunt eu.
Locul 1, cu 4 voturi lucrarea numarul 1 care este facuta de Th3 k1deR si primeste 10 puncte.
Locul 2, cu 0 voturi lucrarea numarul 3 care este facuta de VorTeX si primeste 5 puncte.
Felicitari tuturor participantilor!
Un timp nu voi mai organuza SOTW deoarece este bataie de joc, va inteleg ca nu stiti ps si nu participati, dar daca nici sa votati nu sunteti in stare...din atatia useri au votat doar 4 dintre care 1 sunt eu.
EvoGfx :: Competitii :: SOTW
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum