EvoGfx
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Death Note (Desu Nōto)

In jos

Death Note (Desu Nōto) Empty Death Note (Desu Nōto)

Mesaj Scris de Lulu-chan Lun Dec 01, 2008 11:42 am

Unul dintre preferatele mele, desi nu il recomand daca sunteti prea mic, pentru ca probabil nu veti intelege prea multe.Ceea ce mi-a placut cel mai mult la acest anime este faptul ca povestea este bine gandita, fiecare detaliu conteaza si in acest anime totul se leaga perfect, si pentru ca e psychological.Pe parcursul animeului ne este prezentata viata lui Light (Raito) care gaseste un caiet mai special. Daca scriai in el numele unei persoane si aveai in minte chipul acelei persoane, aceasta va muri de infart in 40 de sec. asta nu e tot, daca pe parcursul acelor secunde scria si cauza mortii, mai avea inca 6 min si 40 sec in care putea specifica detalii legate de moartea acelei persoane.In anime este prezentata in mare parte lupta dintre Kira (Light) si L, un mare detectiv care incearca sa afle cine omoara detinuti si criminalii nepedepsiti. 
Lulu-chan
Lulu-chan
Level 1
Level 1

Numarul mesajelor : 42
Ce photoshop folosesti? : cs3
WarN :
Death Note (Desu Nōto) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Death Note (Desu Nōto) Right_bar_bleue

Puncte Castigate :
Death Note (Desu Nōto) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Death Note (Desu Nōto) Right_bar_bleue

Verifica-ti Cunostintele (PUNCTE) :

Data de inscriere : 01/12/2008

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum